opc_loader
Klantenbeoordeling 9,3
Bezorging NL €3,95 | BE €3,95
Gratis vanaf €35,-
Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden!

Retourneren.

  

Bij ons hoeft u niet direct te beslissen of u uw bestelling wilt behouden. Hiervoor heeft u als consument 14 dagen de tijd. Mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u eenvoudig uw bestelling retourneren. Hieronder treft u de informatie aan omtrent de mogelijkheden tot retournering bij MTB-BRAKEPADS.NL.

  

  

14 dagen afkoelperiode!

  

U heeft als consument tot 14 dagen na ontvangst van uw product(en) de tijd om uw bestelling te controleren en er voor te kiezen om de koop te annuleren, mits het product compleet, ongebruikt en onbeschadigd is. Dit kunt u zonder opgave van reden doen. Wij waarderen het echter wel als u een reden opgeeft zodat wij een betere service kunnen aanbieden. In deze 14 dagen zichttermijn dient u zorgvuldig om te gaan met het artikel en de originele verpakking. Voor remblokken geldt dat deze ongeopend in de verpakking retour gestuurd dienen te worden. Dit in verband met de veiligheid (contaminatie van het remoppervlak) . 

  

  

Na annulering 14 dagen de tijd om te retourneren

  

U heeft dus het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en in ongeopende verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

  

  

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mtb-brakepads.nl.

  

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. In het geval van remblokken dient u het artikel in de originele verpakking te laten. Demonteer dus eerste je oude remblokken om te zien of de passing juist is. Geopende verpakkingen kunnen we helaas niet terugnemen in verband met de veiligheid van het product. We kunnen niet beoordelen of geretourneerde producten besmet zijn geraakt met vuil of olie, waardoor we de veiligheid van het product niet meer kunnen garanderen. De 14 dagen bedenktijd is een zichttermijn en geen gebruikstermijn. Gebruikte producten, beschadigde producten, of producten met gebruikssporen of montagesporen kunnen wij helaas niet retour nemen. 

  

Na ontvangst van de product(en) zullen wij het aankoopbedrag en eventuele verzendkosten die bij de aankoop zijn berekend binnen 5 werkdagen crediteren, mits de retournering aan bovenstaande voorwaarden voldoet. De verzendkosten voor het retourneren (van u naar ons) zijn voor eigen rekening. Voor de terugbetaling gebruiken wij het betaalmiddel / rekeningnummer welke u heeft gebruikt bij de aankoop. In het geval de retournering gebruikt is, incompleet is of in het geval van beschadigingen aan het product zal MTB-BRAKEPADS.NL de hoogte van het te crediteren bedrag bepalen. MTB-BRAKEPADS.NL houdt ten alle tijden het recht een retournering te weigeren indien deze niet in volledige nieuwstaat verkeerd of niet aan onze voorwaarden voldoet. Voor het retourneren en terugbetalen worden door ons geen kosten in rekening gebracht.

  

Retourneren gaat geheel op eigen risico en kosten. Wij adviseren een verzendbewijs van de vervoerder achter de hand te houden. Met de trackingcode van het pakket kunt u eenvoudig uw zending volgen en bij eventuele vermissing bij de vervoerder navraag doen. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden door ons geweigerd. De verzendkosten voor garantieaanvragen of verkeerd ontvangen producten hoeft u echter niet zelf te bekostigen, hiervoor ontvangt u van ons een verzendetiket waarmee u de garantieaanvraag kosteloos kunt verzenden, eventuele eigen gemaakte verzendkosten, of aanlevering buiten onze voorwaarden om worden echter niet door ons vergoed. Het is mogelijk dat u voor een retournatie telefonisch gecontacteerd wordt.

  

Retouradres:

  


MTB-BRAKEPADS.NL

  

Lindelaufer Gewande 11
6367 AZ Voerendaal
Nederland
 

  

  

Verkeerd product ontvangen

  

U heeft een product besteld maar deze komt niet overeen met de omschrijving of afbeelding? Neem dan z.s.m. contact op met onze klantenservice en vermeld duidelijk uw ordernummer voor een passende oplossing.

  

  

Defect product ontvangen  

  

U heeft een defect product van ons ontvangen of is uw zending onverhoopt beschadigd tijdens transport? Neem dan z.s.m. contact op met onze klantenservice en vermeld duidelijk uw ordernummer voor een passende oplossing.

  

  

Zakelijke bestellingen retourneren  

  

De zichttermijn van 14 dagen is niet van toepassing op zakelijke bestellingen voor bedrijven. Bedrijven hebben geen recht van herroeping.